18:06 / E Enjte, 21 Janar 2021 / A. M.

“Bliri-Mob”, mobileria fantastike kosovare!

Mobileria “Bliri Mob” gjendet në magjistralen Ferizaj-Kaçanik.

Përveç stilit dhe dizajnit unik të krijuar, ky biznes e bën të mundur që të keni komoditeti në shtëpinë tuaj.

Më poshtë, disa pamje fantastike.

Kontakti: 049752777

May be an image of woodwork, furniture and indoors
May be an image of furniture and woodwork
May be an image of furniture, woodwork and indoors
May be an image of 1 person, sofa and living room
May be an image of furniture and kitchen
May be an image of woodwork and indoors
May be an image of woodwork and table
May be an image of sofa, living room and indoors
May be an image of furniture and kitchen
May be an image of woodwork
May be an image of sofa, living room and indoors
May be an image of furniture, woodwork and indoors
May be an image of woodwork, indoors and kitchen
May be an image of kitchen
May be an image of table and woodwork
May be an image of woodwork
May be an image of furniture and kitchen
May be an image of furniture, woodwork, indoors and kitchen
May be an image of text that says 'BLIRIMOB'
No photo description available.
No photo description available.
May be an image of text that says 'OB'
May be an image of text that says 'BLIRIMOB'
May be an image of text that says 'BLIRIMOB'
No photo description available.
No photo description available.