22:00 / E Hënë, 30 Mars 2020

BMW E92 M3 vs Audi RS4 B7, garë e fuqishme

BMW dhe Audi janë përballur me njëra tjetrën edhe në një garë tjetër të Drag Race.

Motori i BMW është 4.4, V8 me 450 kuaj fuqi kurse Audi me motor 4.2, V8 dhe me 420 kuaj fuqi, shkruan IndeksOnline.

Nisja më e shpejt ishe nga BMW mirëpo Audi shumë shpejt fitoi distancë kurse deri në fund të garës këto dy vetura ishin shumë afër njëra tjetrës.

Mirëpo finishin e para e arriti Audi duke e fitur kështu edhe një garë tjetër./IndeksOnline/.

BMW E92 M3 GTS vs Audi RS4 B7 – DRAG RACE, ROLLING RACE & REVIEW

We’re going back to 2010 for our latest drag race, with the E92 M3 GTS going up against the RS4 B7! The BMW’s packing a 4.4-litre V8 with 450hp, while the Au…