11:56 / E Hënë, 29 Gusht 2022 / B O

Brenda garazhës së kosovarit në Zvicër, makina luksoze, Old-Timera dhe modelet më të reja

Eqrem Zymberi është emri i kosovarit të njohur në Zvicër që shpeshherë ka zënë vend në mediat helvetike emri i tij dhe i garazhës “R AG” në Chur.

Makina luksoze, Old-Timera dhe modelet më të reja zënë vend në garazhën që bën bujë në Chur dhe më gjerë.

Emri i kosovarit nga Peja është bërë kudo i njohur në Zvicër.

Marka e famshme “First Stop” e ka shpeshherë në ballinat e saj garazhën e kosovarit Zymberi./Indeksonline/