21:16 / E Diele, 15 Prill 2018

Brenda shtA�pisA� mA� tA� papastA�r nA� BritaninA� e Madhe, ja A�farA� kanA� gjetur brenda pastruesit

NjA� specialist i pastrimi, kompania e tA� cilit zbrazA� apo pastron shtA�pitA� e tA� tjerA�ve ka zbuluar gjA�rat mA� tA� kA�qija qA� ai ka gjetur brenda tyre pA�rfshirA� shihet me urinA�.

George Mensah A�shtA� rregullisht i ngarkuar me pastrimin e pronave qA� janA� tA� stA�rmbushura dhe shumA� shqetA�suese.

NjA� nga shtA�pitA� qA� sipas Mensah A�shtA� mA� e papastra ishte njA� podrum i mbushur me pajisje skllavA�rie, DVD porno dhe revista, transmeton Indeksonline.

Mensah, i cili zotA�ron kompaninA� e Pastrimit, pA�rballet me gjA�ra shumA� tA� pakA�ndshme, duke treguar se njA� herA� pati zbuluar dhe njA� koleksion tA� maceve tA� ngordhura.

PA�rveA� gjA�rave tA� A�uditshme, aty sigurisht qA� ka edhe sende tA� pA�rgjithshme shtA�piake, sic janA� shihet e zbrazA�ta tA� qumA�shtit./Indeksonline/