09:58 / E Premte, 13 Prill 2018

Brendi i njohur i mobilieve Dogtas Exclusive, tani edhe nA� KosovA�

NA� njA� hapA�sirA� prej mA� shumA� se 2000 metra katrorA� do tA� ofrohen mobilje dhe orendi tA� stileve tA� ndryshme, tA� ofruara nga njA�ri prej brendeve lidere nA� industrinA� e mobilierisA�, Dogtas Exclusive.

Si rrjedhojA� e kA�rkesA�s nA� treg pA�r mobilie dhe orendi tA� njA� stili tA� veA�antA� dhe mbi tA� gjitha tA� njA� kualiteti tA� jashtA�zakonshA�m, gjA� qA� e kanA� bA�rA� Dogtas Exclusive tA� njohur ndA�rkombA�tarisht, tani nA� KosovA� nA� Magjistralen PrishtinA� a�� FushA� KosovA� nA� objektin e Hotel Semitronix A�shtA� hapur dega e kA�tij brendi nA� KosovA�, duke u bA�rA� kA�shtu dyqani i 367-tA� nA� mbi 65 shtete tA� botA�s.

NA� mbi 2000 metra katrorA� do tA� ofrohet njA� gamA� e gjerA� e zgjedhjeve tA� ndryshme tA� mobiljeve duke filluar nga dhomat e ditA�s, dhomat e gjumit, kuzhina, orendi dekoruese dhe shumA� elemente tA� tjera tA� prodhuara nga Dogtas Exclusive.

Si parim themelor i Dogtas Exclusive A�shtA� kualiteti dhe pamja, tA� gjitha pA�r njA� A�mim tA� arsyeshA�m, prandaj ky brend po vazhdon tA� rritet nA� stilin modern duke u diferencuar nga tA� tjerA�t dhe duke u pozicionuar si lider nA� industrinA� e mobiljeve.

Dogtas Exclusive Kosova A�shtA� hapur ditA�n e djeshme (E enjte) nA� orA�n 18:00, me njA� ceremoni zyrtare me tA� ftuar tA� shumtA�, nA� mesin e tyre edhe Z. Tamer TOPALOAzLUA� nga ambasada turke nA� KosovA�.