18:18 / E Enjte, 12 Shtator 2019

Burri lind fëmijë, pranon që meshkujt nuk e kanë idenë e lindjes

Ai e solli djalin e tij në jetë duke qenë ligjërisht mashkull, pra, babai i fëmijës.

Fredi Mekonell është një burrë transgjinor.  Ai lindi si femër dhe bërin operacione për t’u kthyer nëmashkull, por e mbajti mitrën në trup dhe nuk e hoqi.

Sipas The Guardian, më pas ndoqi fazat për të qenë shtatzënë duke përdorur një dhurues sperme.

Ai e solli djalin e tij në jetë duke qenë ligjërisht mashkull, pra, babai i fëmijës. Dhe e pranon.

“Burrat as që e kanë idenë se ç’do të thotë të lindësh.”