14:33 / E Premte, 22 Dhjetor 2017

Buzë të fryera? Jo më, ja trendet e vitit 2018

Buzët e fryra të bukura? Harrojini sepse nuk janë më! me sa duket, më në fund ka ardhur koha që dhe epokës së fryrjes së buzëve ti vij fundi, e për ne që i kemi të holla po vijnë ditë të bardha.

Nuk e dimë se si do të jetë viti që vjen, por ky fillim duket i mbarë, e fillimi i mbarë gjysma e punës thotë një shprehje.

Trendi më i fundit është Wine Lips. Një make up të cilin mund ta vendosnishumë thejshtë në shtëpi. Praktik dhe i bukur. Tendencat më së shumti do të shkojnë drejt ngjyrave të errta. Si për shembull ngjyra e purport, buzëkuq me hije kumbulle etj. Provojini e do të dukeni elegnate dhe bukur.