18:32 / E Martë, 22 Tetor 2019

Cana në panelin e analistëve në një television Shqiptar

Legjenda e gjallë e futbollit Shqiptar Lorik Cana, është në mesin e panelistëve për ndeshjet e Champions League në njërin nga televizionet në Shqipëri.

Cana gjithmonë ka shfaqur dashurinë hapur për dy gjëra, Futbollin dhe Vendlindjen, këto të dyja i bashkon mbrëmjen e sotme si analist i kompeticionit më të madh botëror në futboll.