15:04 / E Diele, 12 Gusht 2018

Ceremonia “Liderët e rinj” u mbajt në kryeministri [Foto]

Koordinatori Nacional për Gjeneratën e Re në Zyrën e Kryeministrit, Avdullah Hasani, me mbështetjen e ministres për Integrime Evropiane, Dhurata Hoxha, kanë organizuar ceremoninë “Liderët e rinj” , e që një aktivitet i tillë bëhet në të gjitha vendet e botës.

Në foton e liderëve të rinj janë bashkëngjitur kryetarët e Forumeve Rinore, Asambleve të të rinjve dhe klubeve të studentëve.

Ndërsa dje, në orët e vona, mnistrja e Integrimit Evropian, Dhurta Hoxha dhe Koordinatori Nacional për Gjeneratën e Re, Avdullah Hasani, kanê lansuar led-ekranin”Urime dita botërore e Rinisë” led-ekranin ”Urime Dita Botërore e Rinisë”./Indeksonline/

Mos i humb