10:20 / E Enjte, 15 Prill 2021 / FG

Çfarë të vesh për piknik?

Vendi: Mes pemëve, mundësisht buzë një vendi me ujë, në një mjedis që mban aromë bari të lagësht në mëngjes, rrethuar nga lule dhe nën tingujt e gumëzhitjeve të natyrës.

Ushqimet dhe pijet: sanduiçe, pite, salçice, djathë, bagetë, mocarela, pesto, domate qershi, mollë, boronica, banane, ujë, lëng frutash, verë të bardhë etj.

Ora: Herët në mëngjes.

Veshja: Nuk e kam idenë. Kam nevojë për ndihmë!

Ok, fillojmë: Duhet ta ndani mendjen nëse preferoni një veshje komode (tuta ose streçe për shembull), apo doni ta sakrifikoni pak rehatinë për të qenë më stil. Një fustan i hollë me printe qershie jo detyrimisht është më i rehatshmi, por absolutisht duket këndshëm. Megjithatë mund të zgjidhni kombinime komode, por që sërish mbajnë aromë pranvere dhe janë të denja për feed-in tuaj në Instagram. Mos harroni aksesorët, sidomos ata të flokëve.

Kini parasysh që të jeni pjesë e natyrës, mos u mundoni ta konkurroni me ngjyrat. Ja disa ide që mund t’ju frymëzojnë:

Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?
Çfarë të vesh për piknik?