09:54 / E Diele, 07 Janar 2018 / indeksADMonline

Çfarë thonë të rinjtë në Kosovë për debatet në rrjetet sociale [Video]

Shumica e të rinjve në Kosovë janë përdorues të rrjeteve sociale, por ata me shumë hezitim përfshihen në debatet e caktuara në këto rrjete.

Siç thonë ata, të ankëtuarit për Radio Evropën e Lirë kultura e komunikimit në këto debate kryesisht mungon dhe i degradon vetë debatet, pjesë e së cilave, shumica nuk duan të jenë.