11:30 / E Martë, 15 Maj 2018

Christopher Raeburn hedh në shitje këpucët e reja në bashkëpunim me Palladium Boots

Christopher Raeburn ka bashkuar forcat me markën e këpucëve eksploruese Palladin për sezonin pranverë/verë 2018.

Një projektues i njohur për pëlhura ushtarake ka rikuperuar dizajnin e Raeburn rreth nocionit të xhirimit, riciklimit, reduktimit-ku qëndrueshmëria është në thelbin e markës, transmeton Indeksonline.

Duke u bazuar në këtë estetikë së bashku me qëndrimin e saj të guximshëm,Palladium ka nisur koleksionin e vet të menduar me dy histori të veçanta produktesh.

Disa prej koleksioneve janë të punuara nga silueta origjinale ‘Plladium Pampa’ me dy stile të reja bashkëpunuese për sezonin e ri. Çmimi i tyre vijon nga 100 deri në 179 dollarë dhe mund të blihen edhe online./Indeksonline/