08:02 / E Mërkurë, 14 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Çifti i mrekullueshëm i qenve që nuk rrinë dot pa njëri-tjetrin (Foto)

Ky çift i qenve nuk rrinë dot të ndarë.

Henry dhe Kiki, që të dy shpenzojnë pothuajse çdo moment në krahët e njëri-tjetrit. Ata përqafohen, puthen dhe shkojnë në aventura të ndryshme me pronarin e tyre, Jennifer Mooney, 45 vjeçar.

Qysh në fillet e para të dashurisë së tyre, Jennifer ka ndarë çdo moment të dashurisë së tyre në rrjete sociale.

Henry dhe Kiti do e kalojnë së bashku edhe Shën Valentinin. Pronari i tyre thotë se ata dëshmojnë se ekziston dashuria edhe në mes kafshëve.

“Kishte pak minuta që filluan të njiheshin, por brenda disa orëve ata ishin duke lozur në të njëjtin shtrat”, thotë Mooney.

“Mendoj se lidhja e tyre është unike sepse gjithmonë e kanë ndjerë nevojën e njëri-tjetrit”, përfundoi ai./Indeksonline/

MERCURY PRESS. 13/02/18. Pictured: Kiki and Henry in togas for Halloween 2017. This adorable dachshund couple who love to spoon and cant bear to be apart have restored their owners faith in romance. Hounds in love Henry and Kiki, both six, spend almost every moment by each others sides, kissing, cuddling and going on adventures with their owner Jennifer Mooney, 45. It was love at first sniff for the sausage dog sweethearts and since then garden designer Jennifer has shared every touching moment of their puppy love on social media. The impassioned pooches, who will be spending Valentines Day loving and respecting each other, have now racked up more than 31,000 followers who cant get enough of Henry and Kikis unbreakable bond. SEE MERCURY COPY

Temat: