15:29 / E Shtunë, 29 Shtator 2018

Çifti mbetet i ngujuar në 100 metra lartësi

Shpëtim i pabesueshëm i çiftit, pasi avioni i tyre rrëzohet në tela, duke i lënë ata të varur 100 metra mbi shkëmbinjtë.

Çifti në të 60-at e tyre u rrëzua gjatë uljes në një vendpushim afër Johanesburgut, në Afrikën e Jugut, dhe u lanë të varura në tela, duke përjetuar momente  vdekje, për orë të tëra.

Një çift kishte një ikje të mrekullueshme, pasi aeroplani i la ata të varur 100 metra mbi shkëmbinjtë.

Burri dhe gruaja ishin lënë të goditur mbi shkretëtirën shkëmbore të shtrirë në shpinë, me shikim drejt qiellit dhe shumë të tmerruar për të lëvizur pas përplasjes me kabllon e çelikut.

Piloti i aeroplanit dhe vëzhguesi i tij ishin në fluturimin e parë të tyre, duke kryer një patrullë anti-rhino për një rezervë loje në Afrikën e Jugut kur u rrëzua.

Pamjet e mrekullueshme tregojnë aeroplanin të pezulluar, ndërsa shpëtuesit në vendngjarje.

Pjetri, piloti dhe gruaja e tij Maria, të dytë në të 60-at, lundruan në erë për orë të tëra në avionin e krahut të lartë Bat Hawk.