15:10 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

Çifti shkon të kurorëzohet, përfundon duke u rrahur (Video)

Një çift i dashuruar kishin planifikuar gjithçka deri në detajin e fundit, që dashurinë e tyre ta kompletonin me kurorëzim në komunë.

Por, papritmas ndodhi ajo që nuk pritej nga askush që  e njihte çiftin, transmeton Indeksonline.

Burri dhe gruaja për një moment fillojnë të rrihen mes vete në korridorin e komunës.

Kjo normalisht që bëri kurorëzimi të anulohej, derisa akoma nuk dihen shkaqet pse detyruan ata të heqin dorë në momentin e fundit. /Indeksonline/

Temat: