15:54 / E Enjte, 02 Shkurt 2023 / S Z

Çka trajton Endokrinologu në Spitalin ‘’FATI IM’’ ?

*Endokrinologjia është fushë e mjekësisë që merret me diagnostikimin e sëmundjeve që lidhen me sistemin endokrin, më mirë të themi me hormonet.

*Puna e endokrinologut lidhet ngushtë edhe me punën e profesionistëve tjerë shëndetësorë si gjinekologu, urologu e të tjerë.

*Mjeku endokrinolog trajton pacientin me përkushtim të madh gjithmonë duke e pasur parasysh që sistemi endokrin përbëhet nga shumë gjëndra që sekretojnë hormone që e kontrollojnë gjithë metabolizmin e trupit, rritjen, zhvillimin seksual dhe të tjera funksione.

*Në spitalin ‘’Fati Im’’ mjeku endokrinolog trajton diabetin, sëundjet metabolike, obezitetin, kryhen vizita specialistike për patologjitë e gjëndrës tiroide të të gjitha llojeve poashtu trajtohen patologjitë e gjendrës së hipofizës.

*Mjeku endokrinolog Mentor Spahiu trajton pacientin me përkushtim dhe në përpikmëri me të dhënat simptomatike dhe rezultatet e analizave laboratorike e diagnostikimet tjera.

🏥𝐒𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋𝐈 “𝐅𝐀𝐓𝐈 𝐈𝐌” 𝐀𝐓𝐘 𝐊𝐔 𝐌𝐑𝐄𝐊𝐔𝐋𝐋𝐈𝐀 𝐅𝐈𝐋𝐋𝐎𝐍!

+383 45 322 250

+383 48 322 250