13:14 / E Shtunë, 04 Korrik 2020 / indeksADMonline

Covid, vetura e krijuar nga familja Hasi nga Drenasi

Gazetari Milot Hasimja sjell kësaj here një veturë e cila është origjinale që i përngjan veturave ushtarake, mirëpo në miniaturë.

Pandemia ka bërë që në qytetin e Drenasit të krijohet diçka e tillë. Kush e ka ndërtuar dhe pse e kuptoni përmes stories së mëposhtme.

Të fundit