15:38 / E Hënë, 31 Tetor 2022 / AR

Ç’po ndodh me Instagramin? Përdoruesve po u mbyllen llogaritë dhe po humbin followers-at

Platforma e mediave sociale në pronësi të Meta, Instagram, raportohet se po përballet me probleme në versionet e saj të aplikacionit dhe desktopit. Sipas raporteve të përdoruesve të verifikuara nga TechCircle, furnizimi i Instagram në aplikacionet e tij iOS dhe Android nuk po ngarkohet.

Në momentin që tentojnë të hynë në Instagram, përdoruesit përballen me një njoftim nga Instagrami se llogaria e tyre është mbyllur. Një frekuencë në rritje për këtë problem është vërejtur në gjurmuesin e shërbimeve të teknologjisë publike, Down Detector në 24 orët e fundit.

Ndërkohë faqet e mëdha po vërejnë se qindra followers po i ikin në pak minuta gjë që është mjaft shqetësuese për individ të cilët e kanë këtë rrjet edhe fitimprurës apo punën e tyre të parë.