15:41 / E Diele, 17 Dhjetor 2017

Datat më fatlumtura e dhe më pafatlumtura të muajit për çdo shenjë

A është e nesërmja dita juaj e lumtur?

Çdo ditë e muajit me vete bart përparësitë dhe dobësitë e caktuara – varësisht nga shenja juaj e horoskopit.

Prandaj po ju japim listën e ditëve më fatlumtura dhe më pafatlumtura për çdo shenjë të horoskopi.

Qe në cilat data assesi nuk do të guxonit të merrni vendime me rrezik, por edhe në cilat data është më se e dëshirueshme të merrni vendime, sepse fati është në anën tuaj:

Dashi

Datat më fatlumtura: 2,3,11,12,13,21,22,29,30,31

Datat më pafatlumtura: 19,20,23,24,27,28

Demi

Datat më fatlumtura: 7,8,16,17,18,25,26

Datat më pafatlumtura: 4,5,23,24,27,28,31

Binjakët

Datat më fatlumtura: 7,8,16,17,25,26

Datat më pafatlumtura: 4,5,23,24,27,28,31

Gaforrja

Datat më fatlumtura: 9,19,11,19,20,27,28

Datat më pafatlumtura: 2,3,6,7,8,25,26,29,30,31

Luani

Datat më fatlumtura:2,3,12,13,21,22,29,30

Datat më pafatlumtura: 4,5,6,9,10,27,28

Virgjëresha

Datat më fatlumtura: 4,5,14,15,16,23,24

Datat më pafatlumtura: 2,3,7,8,11,12,13,29,30

Peshorja

Datat më fatlumtura: 7,8,17,18,25,26

Datat më pafatlumtura: 4,5,9,10,11,14,15,31

Akrepi

Datat më fatlumtura: 9,10,19,20,27,28

Datat më pafatlumtura: 6,7,8,12,13,16,17,18

Shigjetari

Datat më fatlumtura: 2,3,12,13,21,22,29,30,31

Datat më pafatlumtura: 9,10,14,15,16,19,20

Bricjapi

Datat më fatlumtura: 4,5,6,14,15,23,24,31

Datat më pafatlumtura: 11,12,23,17,18,21,22

Ujori

Datat më fatlumtura: 6,7,8,17,18,25,26

Datat më pafatlumtura:14,15,19,20,23,24

Peshqit

Datat më fatlumtura: 9,10,11,19,27,28

Datat më pafatlumtura:16,17,18,21,22,25,26

Temat: