17:38 / E Mërkurë, 19 Qershor 2019

David Beckham shet aksionet e tij në Inter Miami FC

Ish-futbollisti anglez ka shitur aksionet e tij në franshizën e re të MLS te partnerët e projektit, biznesmenët kubanë Jorge dhe José Mas.

Megjithatë, kjo do të ndryshojë tani pasi ish ylli i Manchester United dhe Real Madrid ka vendosur të shesë pasuritë e tij te vëllezërit Mas, Jorge dhe José, bashkëpronarët e ekipit së bashku me bolivianin Marcelo Claure dhe Masayoshi Son.

USA Today ka raportuar transaksionin midis Beckham dhe vëllezërve Mas, por   burimet e saj nuk zbuluan shifrën, duke konfirmuar se Beckham do të mbetet fytyra globale e franshizës së re të MLS.

Struktura e Inter Miami nuk do të modifikohet për momentin, pasi nuk do të ketë investitorë të ri dhe planet e ekskluzivitetit do të mbeten të paprekura, të tilla si në lidhje me ndërtimin e stadiumit të ri.