07:32 / E Mërkurë, 22 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Demokracia Studentore mban aktivitet simbolik para Kishës Ortodokse

Demokracia Studentore sot prezanton dëshmitë e vendosjes me dhunë të Kishës Ortodokse në hapësirat e UP-së.

Njoftimi i Demokracisë Studentore:

Demokracia Studentore për ta kundërshtuar vendimin e gjykatës së Apelit, e cila ka vendosur pro Kishes Ortodokse që me dhunë është ndërtuar nga kasapi i Ballkanit Sllobodan Milloshoviq, dhe me këtë vendim UP-ja po humbë shtatë hektar tokë!

Ne si organizatë studentore dhe si student do ta mbajmë një aktivitet simbolik për të prezantuar dëshmitë e vendosjes me dhunë të këtij objekti!

Aktiviteti simbolik do të mbahet para Kishës ne kampusin e UP-së.