13:18 / E Martë, 26 Shtator 2023 / LB

Dëshmitari i 27-të fillon të dëshmojë në Speciale

Dëshmitari i 27-të në rastin ndaj Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit në Dhomat e Specializuara të Kosovës e ka filluar dëshminë e tij.

Seanca është duke e vazhduar e mbyllur, ndërkaq më parë edhe dëshmitari i 26-të e ka përfunduar dëshminë në sesion privat.

I 26-ti e kishte nisur dëhsminë e tij dje, ku e ka filuar dëshminë me përgjigje ndaj pyetjeve të ZPS-së, mbrojtësit të viktimave dhe më pas edhe atyre të ekipeve mbrojtëse.

Mbrojtja e Selimit vazhdon ta marrë në pyetje dëshmitarin e 26-të në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, raporton Betimi për Drejtësi.