08:50 / E Martë, 04 Maj 2021 / FG

Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë

Pas një viti të gjatë të kaluar me tuta, streçe dhe pallto erdhi më në fund koha për të nxjerrë në pah më të mirën tonë! Kjo verë kërkon vetëm diçka nga fustanet tuaja: shpinën e zbuluar! 

Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë

Fustani mund të ketë gjatësinë, formën apo prerjen që doni ju, por kushti i vetëm është shpina! Ajo duhet të duket se s’bën! Ky detaj e bën elegant dhe chic sado i thjeshtë të jetë.

Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë

Sigurisht në fillim duhet ta përshtasni me trupin tuaj, prandaj hidhini një sy modeleve më poshtë.

Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë
Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë
Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë
Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë
Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë
Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë
Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë
Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë
Detaji që do shihni tek çdo fustan këtë verë