21:48 / E Shtunë, 07 Korrik 2018

Dikush e urren, por kjo grua shërben rreth 1000 çaja dhe thyen rekord botëror (Video)

Kjo grua nga Britania e Madhe ka hyrë në Librin e Rekordeve Botërore me një gjest që shumë persona e urrejnë.

Ajo ka bërë një organizim, duke shërbyer çaj për 1000 persona në mënyrë vullnetare, transmeton Indeksonline.

Në ngjarjen që u mbajt të dielën më 1 korrik në Alexandra Palace, morën pjesë 978 persona, shumica femra.

Të gjitha paratë e mbledhura nga çaji, rreth 11 mijë funta janë dhënë për bamirësi në shtëpi të kujdesit për refugjatë. /Indeksonline/

Temat: