17:36 / E Mërkurë, 26 Shtator 2018 / indeksADMonline

Disa detaje interesante për t’i zbukuruar rrobat tuaja

Disa rroba mund të bëhen shumë më të bukura dhe më me stil, nëse zvogëlohen apo zmadhohen duke iu shtuar edhe ndonjë detaj.

Në fotografitë e mëposhtme mund të mësoni disa shembuj të rrobave, të cilat kthehen në dicka mjaft të bukura për t’u veshur pas ndërhyrjeve. /IndeksOnline/