22:34 / E Shtunë, 27 Janar 2018

Disa gjëra të çuditshme që vërtet ekzistojnë!

Interneti luan një rol të jashtëzakonshëm në jetën e njerëzve. Falë kësaj, ne njohim shumë gjëra, ngjarje dhe njerëz të pazakonshëm. Prapëseprapë, nganjëherë ndeshemi me gjëra vërtet të çuditshme që është e vështirë të besosh.

Janë disa fotografi që shumë njerëz i kanë shpërndar dhe janë shumë të çuditshme sa shumë prej tyre nuk kuptohen, shkruan Bright Side transmeton Indeksonline.

Nëse je i mirë në puzzles detektiv, përpiquni të kuptoni se foton pa e lexuar përshkrimin!

Kjo është një figurë e bërë nga kocka të thata të rrezeve ose patina.

Llloj i këpurdhave që shfaqet në Pranverë

Shkencëtarët thonë se këto fenomene quhen “vezë detare jovertebrore”

Kjo është një jastëk ku ju mund të pushoni ballin tuaj mbi të ndërsa përdorni pajisjet.

Një shenjë e çuditshme rrugore

Është një peshk Garra – një peshk nga familja Cyprinidae që u zbulua kohët e fundit

Kjo lëng shtëpiak u fermentua dhe u kthye në uthull.Mvcoderma aceti e njohur edhe si “nëna e uthull”, u formua brenda

Gjetur në Kinë: ushqimor, i ëmbël, i ngjashëm me huallin