07:20 / E Premte, 29 Dhjetor 2017

Disa kombinime ideale të xhinseve

Xhinset janë gjithmonë në modë, ato janë të rehatshme për t’u veshur jo vetëm gjatë ditës, por edhe kur ke nevojë të dukesh më elegante dhe jo vetë me bluza të bardha.

Shiko më poshtë si i veshin dhe me çfarë i kombinojnë xhinset blogeret e modës dhe mos hezito të frymëzohesh nga ato herën tjetër që do të dalësh – e sigurt që do të ndihesh më elegante sesa me fustan.