08:14 / E Enjte, 18 Prill 2019

Disa mënyra për të ruajtur syzet nga gërvishtja

Gërvishtjet në syze jo vetëm që dëmtojnë estetikën e tyre, por edhe dëmtojnë dukshmërinë tuaj.

Po ashtu, shikimi jo i mirë mund të shkaktojë dhimbje koke.

Por, nuk keni nevojë të kontaktoni një specialist për riparime të cilat mund t’i bëni dhe ju vet në shtëpi.

Më poshtë disa këshilla që mund të ju ndihmojnë të rifreskoni syzet tuaja nga gërvishtjet./Indeksonline/

Pastruesi i ekranit kompjuterik

Pastë dhëmbësh jo gërryese

Polish druri dhe vazelinë