07:56 / E Martë, 22 Mars 2022 / GF

Disa mënyra të reja si do lyhemi këtë pranverë/verë!

Një lajm i keq për ju që nuk e keni qejf verën dhe as makeup-in: Temperaturat do të ulen dhe vera do të vijë me trende të reja makeup-i! Yaaay!

Më në fund, ngjyrat neutrale, bezha dhe nude do largohen (disi) për t’i lënë vendin më shumë ngjyrave, kontrasteve dhe kombinimeve të guximshme. Zbrisni më poshtë dhe zbuloni tendencat e grimit për 2022:

#1 – Penel i sfumuar gjatë verës (plazhit)

#2 – Ton sysh pastel

#3 – Vetulla të krehura, të plota – por jo domosdoshmërisht perfekte

#4 – Gold, shkëlqim

#5 – Minimalist, por “glam”

#6 – Ngjyra shumëëë të ndezura, kontrast

#7 – Penel me ngjyra