17:30 / E Hënë, 13 Korrik 2020

Disa rrugë të Prishtinës mbyllen për qarkullim të mërkurën

Punimet në rrugët e Prishtinës, po bëhen në vazhdimësi gjatë kësaj periudhe. Riparimi i gypave të ujit dhe kanalizim nuk janë punimet e vetme që po kryhen. E një rrugë që do të asfaltohet  gjatë të mërkurës do tua pamundësoj qytetarëve qarkullimit rreth saj.

Bëhet fjalë për rrugën “Ilaz Kodra” deri te kryqëzimi me rrugën “28 nëntori” dhe “Isa Boletini” ( te Termokosi”. Ajo do të jetë e mbyllur për qarkullim me datën 15 korrik nga ora 07:00-17:00.

Njoftimi i plotë i komunës:

Mos i humb