09:55 / E Diele, 10 Qershor 2018

Disa ushtrime për gjoks [Video]

Vera po vjen dhe pa dyshim se shumë prej meshkujve po edhe femrave kanë dëshirë që ta kenë një trup të mirë dhe të shëndoshë.

Mirëpo, për t’ia arritur këtij qëllimi nevojitet diciplinë e jashtëzakonshme, transmeton Indeksonline.

Sipas një video, mund të mësoni disa nga ushtrime për pjesën e gjoksit. Dihet se kjo pjesë është shumë me rëndësi në trupin e njeriut

Ja disa ushtrime: