14:08 / E Diele, 05 Prill 2020

Disa zakone të mira për një shtëpi të pastër dhe të rregullt

Nuk ka rëndësi se sa të shtrenjta i ke orenditë dhe mobiliet në shtëpi. Pasi edhe mund t’i kesh të mira, por nëse nuk kujdesesh për rregullin dhe pastërtinë, pamja është si mos më keq .

Dhe në fakt, nuk ka nevojë për shumë mund dhe punë me themel. e rëndësishme është që të kemi parasysh dhe të kryejmë me rregull punët.

Palosni teshat e palara dhe vendosini në një vend të caktuar

Vendosni në rregull këpucët në vendin e tyre

Lani pjatat menjëherë pas ngrënies dhe mbani të pastër dhe në rregull lavapjatin

Fshini dyshemen dhe pluhurat