09:00 / E Shtunë, 01 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Diskutohet për gjyqësor të pavarur dhe efikas

Këshilli Gjyqësor i Kosovës organizon sot Konferencën e Tetë Vjetore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë.

Në këtë konferencë do të marrin pjesë përfaqësues nga struktura e sistemit të drejtësisë në Kosovës për të diskutuar temën: ‘Për një gjyqësor të pavarur, efikas, transparent dhe llogaridhënës’.

Hapjen e punimeve të konferencës do ta bëjë Nehat Idrizi, Kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Temat: