17:58 / E Mërkurë, 11 Tetor 2017 / indeksADMonline

Dita ndërkombëtare e vajzës edhe në Kosovë

Dita ndërkombëtare e vajzës 2017 u organizua nga Kosova Live në bashkëpunim me UNICEF Kosova.

Ndër të pranishmir ishin edhe James Murgajum zëvëndës shef i zyrës së UNICEF-it në Kosovë dhe Andreë Russel-shef i zyrës se UNDP-së, transmeton zeri.

Ndër të pranishmir ishin edhe James Murgajum zëvëndës shef i zyrës së UNICEF-it në Kosovë dhe Andreë Russel.

Kjo ditë festohet që nga 11 tetori 2012 dhe cdo vit ka tematikë që e shtjellon. Këtë vit tematika e kësaj dite shënon fillimin e një përpjekje një vjeçare në ngritjen e vëmendjes dhe veprime globale për të adresuar sfidat dhe mundësit e vajzave.