13:24 / E Enjte, 27 Shkurt 2020

Doni të ndryshoni flokët këtë pranverë? Ja një model

Stina e pranverës po ofron

Me ardhjen e kësaj stine, ndryshon edhe veshmbathja, por jo vetëm.

Zakonisht me blerimin, parapëlqehen edhe ngjyrat e lehta për flokë, e edhe këtë vit duket se ombre do të jetë në trend.

Nëse ende keni dilema se si të ndryshoni në këtë stinë, ia sjellim një stil dhe ndoshta sado pak do t’ju lehtësojmë:

Mos i humb