07:20 / E Hënë, 14 Tetor 2019

Drejtoria e Ekonomisë, Zhvillimit dhe Turizmit, mban sesion informues, në Rahovec

Drejtoria e Ekonomisë, Zhvillimit dhe Turizmit, në Komunën e Rahovecit, mban sesionin informues në thirrjen për aplikim të publikuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë me bizneset e komunës.

Ky sesion zhvillohet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal dhe nis në orën 10:00./Indeksonline/