22:30 / E Diele, 14 Prill 2024 / AR

Drew Barrymore nuk do që fëmijët e saj të bëhen aktorë në moshë të re

Fëmijët e Drew Barrymore, Olive dhe Frankie, ndonjëherë kërkojnë të ndjekin hapat e saj në Hollywood, por aktorja nuk është ende gati të thotë po.

“Kur kam pasur fëmijë për herë të parë, më kujtohet se njerëzit më pyesnin: “Epo, a do të donit që fëmijët tuaj të hynin në biznes?”.

“Dhe kjo më jepte gjithmonë një ndjenjë kaq të trishtuar, sikur ky biznes të ishte kaq toksik, si p.sh. Epo”, tha drejtuesja e “The Drew Barrymore Show”.

Barrymore ka qenë pjesë e aktrimit që kur ishte fëmijë në filmat “Firestarter” dhe “Irreconcilable Differences”, shkruan People.