07:22 / E Mërkurë, 12 Gusht 2020

Duke pirë duhan dhe duke bërë make-up, publikohen fotot e rralla të fëmijëve…

Me anë të fotografive bardhezi do të rikthehemi pas në kohë, në Irlandën e disa viteve më parë, ku fëmijët shfaqen krejt ndryshe.

Fotot janë realizuar nga fotografja amerikane Jamie Johnson, e cila këto 20 vitet e fundit të gjithë profesionin e saj ja ka dedikuar fëmijëve. Ajo për herë të parë ka mbërritur në Irlandë në vitin 2014 dhe që nga ajo kohë ka fotografuar shumë fëmijë.

Në objektivin e aparatit të Jamie nuk kanë shpëtuar fëmijë duke pirë duhan, duke imituar të ëmën me taka e make-up në fytyrë, apo dhe ato që paraqesin të gjithë botën e tyre fëmijërore.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot të mëposhtme.

Mos i humb