10:39 / E Enjte, 07 Qershor 2018

Duke bërë këtë rutinë çdo ditë heqni qafe dhimbjet shpinës përgjithmonë

Dhimbja e prapme është faktori më idobësuar në mbarë botën me rreth 90% të të rriturve që përjetojnë atë në një pikë në jetën e tyre. Është gjithashtu shkaku më i zakonshëm i aftësive të kufizuara në punë dhe një kontribues kryesor në ditët e humbura të punës.

Më poshtë gjeni një rutinë të përditshme 15-minutëshe e cila jo vetëm që do t’ju ndihmojë të heqni qafe dhimbjen, por gjithashtu do ta parandaloni atë që të ndodhë ndonjëherë. Mos harroni të bëni disa stërvitje të ngrohjes para se të filloni.

Shtrirje Hamstring kat

 

Cobra Pose

 

Temat:
Mos i humb