12:19 / E Mërkurë, 07 Dhjetor 2022 / S Z

Dy raste pozitive me Covid-19

Dy raste pozitive me Covid- 19 janë shënuar brenda 24 orëve të fundit  në vendin tonë.  Sipas raportit të publikuar nga Ministria e Shëndetësisë, gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 53 persona dhe se janë vetëm 7 raste aktive me Covid- 19. Ndërkaq për 24 orë, vetëm shtatë persona  janë vaksinuar./IndeksOnline/