19:26 / E Enjte, 13 Gusht 2020

Dy të rinj nga Zhuri e “qerasin” me cigare bollën

Dy të rinj nga fshati Zhur i Prizrenit, teksa punonin në vendpunishten e tyre i vije një mysafir i pa ftuar.

Bëhet fjalë për zvarranikun e quajtur bollë, ku pasi e zënë atë, ia ndezin një cigare dhe ia vendosin në gojë bollës për ta pirë.

Shikojeni videon interesante që e kanë ndarë me miqtë e tyre këta dy të rinj nga Zhuri.