14:11 / E Mërkurë, 22 Janar 2020

E bukur e mahnitëse, nga duart e arta të Sellmës

Ira Asllani ka pasur fatin që të shkrinte bukurinë e saj në duart e Sellmës.

Mjafton të shikoni fytyrën e saj, sa për të parë perfeksionin në grimim.

Si në përrallat më të bukura, fytyra e saj rrezaton të bukurën e profesionaizmin e lartë, çfarë Sellma e përfaqëson.

E sigurisht që për këtë nuk mungojnë pëlqimet e shumta dhe komentet pozitive./Indeksonline/