22:53 / E Shtunë, 23 Shtator 2023 / MSH

E dashura e Piques paditë paparacin

Clara Chía ka paditur së fundmi paparacin Jordi Martín, nga i cili tha se ndihej e sulmuar dhe e ngacmuar që kur u zbulua lidhja e saj me Piquen.

Nëse ajo mban akuzat për të cilat ka paraqitur një ankesë në Mossos d’Esquadra për përndjekjen këmbëngulëse dhe të vazhdueshme në të cilën ajo dëshmoi, paparaçi do të përballet me një dënim nga tre muaj deri në dy vjet burg për ngacmim.

A mind të dënohet edhe tre muaj deri në tre vjet burg për lëndime.