18:40 / E Hënë, 29 Qershor 2020 / indeksADMonline

E keni përdorur gabimisht, ky është kuptimi i “Duarve të Hapura”

Kjo është nja nga emojet më konfuze kur bëhet fjalë për gjestet me dorë, dhe shumica e njerëzve e përdorin gabimisht.

Ky emoj përfaqëson çiltërsinë, por ndonjëherë përdoret si përqafim ose si shfaqje e duarve të xhazit.

Duart e Hapura Emoji mund të thonë: “Më lejoni t’ju jap një përqafim të madh!”/Indeksonline/

Open hands sign emoji Royalty Free Vector Image