18:23 / E Shtunë, 10 Mars 2018

E padëgjuar, kjo është palestra ku klientët stërviten të zhveshur! (Video +18)

Show televiziv “Bëni gjënë e duhur”, i udhëhequr nga Eamonn Holmes dhe Ruth Langsford në një shfaqje mjaft komike kanë trajtuar temën se sa e shëndetshme është të bësh ushtrime në një palestër krejtësisht i zhveshur dhe në prani të të tjerëve!

Ata madje kanë gjetur një palestër në Londër, në të cilën duhet të ushtrohesh i zhveshur.

Të intervistuarit thonë se është mjaft e përshtatshme dhe më shumë efektive për shëndetin të ushtrosh në një palestër nudo.

Ndonëse duket pak sa e sikletshme, kjo për klientët e kësaj palestre nuk paraqet asnjë kompleksitet! /Indeksonline/