11:45 / E Premte, 24 Janar 2020

E paparë: Patoku u bie daulleve

Pronari i një patoku në qytetin Sent Paul, Minesota, është një baterist me profesion dhe me sa duket manari i tij ka marrë diçka nga talenti i tij.

Burri vuri re se patoku godet me këmbë në mënyrë ritmike kur e ngrit, kështu që iu kujtua ta vendoste mbi një daulle.