12:17 / E Mërkurë, 04 Tetor 2017 / indeksADMonline

Edhe “Snapchat” shkruan për rrahjen e deputetëve kosovarë (Foto)

Inicidenti i javës së kaluar mes dy deputetëve të Kosovë, Frashër Krasniqit dhe Milaim Zekës, ju ka bërë përshtypje edhe mediave ndërkombëtare të cilat e publikuan atë edhe në një nga rrjetet më të fashme në botë, në Snapchat.

Lajmin për përleshjen e dy deputetëve mund ta gjeni në lajmet që shfaqen në Snapchat, gjë që shënon edhe herën e parë ku Kosova përmendet në këtë rrjet.

Më poshtë gjeni foton, ku ipet lajmi për dy deputetët.