11:00 / E Hënë, 11 Dhjetor 2023 / AR

Edona – Bleros: Je manipulues, do t’i nxjerri krejt të zezat

Edona dhe Blero nuk janë më miq.

Ndonëse të dy kanë qenë shumë të afërt me njëri-tjetrin për disa javë, ata tash kanë nis debatet.

Së fundmi, Edona i tha këngëtarit se është manipulues dhe se do ia nxjerri krejt të zezat të cilat sipas saj, janë shumë.

Ndiqni videon dhe kuptoni më shumë.