23:04 / E Diele, 10 Dhjetor 2023 / AR

Edona nuk e lë Ganinë të fle, merr një tepsi dhe e godet me gotë (VIDEO)

Edona nuk e ka lënë të qetë Ganinë që të flej.

Ajo, me një gotë dhe tepsi i ka shkuar tek shtrati duke i bërë zhurmë.

Pavarësisht zhurmës së krijuar nga Edona, Ganiu qëndroi indiferent, duke mos lëvizur fare.

Për të parë më shumë detaje nga kjo situatë, klikoni në videon më poshtë: