Ekonomi

  • ​Britania investon 750 milionë funte dhe infrastrukturë kufitare
  • “Shkoni në restorante, paguan qeveria”, fushata e Britanisë së Madhe për rimëkëmbjen e ekonomisë
  • Klubi i Prodhuesve të Kosovës e përkrah vendimin për uljen e normës së akcizës për lëngjet